Hvorfor gjør jeg dette?

Ja, hvorfor? Det er fordi jeg har alt for mye stæsj, ting ligger over alt. det har blitt så mye at boden er full, jeg forsøker å legge det pent i bokhyllene i stua, i bokser under sofaen osv. Noen ganger står det bare fremme, for det kan jo hende at jeg skal lage noe. Jeg er en selvdiagnosert shopaholic som det heter på godt utenlandsk. Ser jeg noe fint som gjør meg glad til sinns eller jeg ser noe annerledes

Svigermor lurte på om jeg ikke kunne selge noe av det jeg har, lage smykker eller lignende. Vel, det er det jeg forsøker på nå. Så da har jeg tenkt å lage ting som jeg håper dere vil like og de kan bli funnet under fanen butikken vår. Ting jeg synes ville vært fine å bruke her og nå, ting jeg vil pynte jentene mine med og heldigvis synes jentene mine det er greit å bruke tingene. Håper dere vil synes det også.

Leave a Reply

%d bloggers like this: