Goodiebags ansvarlig og egenreklame

Klubben til MiniMeg arrangere regionsmesterskap for noen uker siden og jeg hadde ansvaret for goodiebags. Vi hadde kort tidsfrist, men vi gjorde vårt beste. Heldigvis vi var to om jobben, jeg skal ikke ta på meg all æren for velfylt goodiebags. Posen ble fylt med godteri, tanpleie og kropspleie produkter og et armbånd. Når man skal forsøke å samle inn sponsorgaver må man ofte begynne noen måneder i forveien. Noen leverandører har ofte en behandlingstid og ønsker hendvendelser minst tre måneder i forveien. Men vi var heldige og klarte å samle sammen fine poser i løpet av fem uker. Tannkremtubene var hell i uhell, jeg måtte tannlegen og mens jeg satt der i tannlegestolen så jeg små flasker og tuber. Min første tanke, det hadde vært noe å ha barna får jo så mye godteri. 20 minutter senere og noen kroner fattigere vandret jeg ut fra tannlegekontoret med en stor pose med små tannkremtuber som er fine og hendige til barna som reiser rundt på konkurranser.

Mens jeg ryddet i all blinget jeg hadde brukt til konkkuransekjolen til MiniMeg fant jeg perlene mine og tenkte: Hmmm, dette kan jeg få bruk og samtidig hørte jeg stemmen til svigermor “hvorfor lager du ikke noe av alle materialene dine og selger produktene”. Jeg tredde perler og så var IDA et Vie i gang og sponset et event med armbånd i goodiebagene.

Et eksempel på armbånd til de som gikk i veeranklasenn og dommerne.

Armbåndene er enkle jeg brukte DMC brodergarn og glassperler og krystaller. Under produksjonen kom jeg på at det var jo to gutter med og to voksne damer, så jeg måtte lage noe til dem også. Derfor har jeg skrevet “Håndlaget av jenter for jenter og noen ganger gutter.” :-). Guttene fikk armbånd av lær.

Lærarmbånd med maakrame lås

Dette er historien på hvorfor dette er i gang. Det var nok ikke smart å gjøre dette en uke før Regionmesterskapet men jeg har hørt at jeg er litt impulsiv. Er det behov for et smykkemerke til? Kanskje, jeg driver jo dette på hobbybasis, men det er et registrert firma. For mange år siden før MiniMeg ble født drev jeg med interiørarkitektur og det er det organisasjonsnummeret jeg bruker. Det må jo gjøres ordentelig. Før alt er ordentelig på plass er butikken ikke åpen ennå, men snart så “stay tuned” jeg kommer til å ha litt åpningstilbud:-)

Leave a Reply

%d bloggers like this: