Twist and pearls

Rotehodet her gjorde et forsøk på å rydde og organisere alle perlene og stenene og fant ruller med lenker, sølvtråd og flere perler, Det ble det slutt på rydding og organisering og starten på mer rot. Nei da, jeg hadde da allerede ryddet litt.

Hva skulle jeg lage, skulle jeg lenke sammen en og en perle eller sten, nei følte ikke for å gjøre det. Jeg ønsket å lage noe som var litt mer robust og helt, men uten et ordentlig verksted hvor jeg kan smi osv, så måtte jeg finne på noe enklere. Løsningen var å tre delikate pastellfargede perler på forsølvet kobbertråd. Ekte sølvtråd kan jeg bruke senere hvis jeg liker resultatet.

Den forsølvede tråden ble så tvunnet. Det øverste armbåndet brukte jeg bare en lengde som ble tvunnet. Den nederste brukkte jeg lenger tråd med perler og cubic zirconer på bare en fjerde del av lengden, så tvunnet og brettet i to.

Jeg har forstått at smykker burde ha navn. Jeg tvinner sølvtråd mde perler så derfor syntes jeg at det passet seg med Twist and Pearls. Vel, det er det jeg tenkte armbåndet skal hete om den blir lagt ut i nettbutikken.

Hva synes dere om resultatet?

Leave a Reply

%d bloggers like this: