Delvis selvisolering og nytt smykke sett

Ja, ja hva kan man gjøre i disse corona tider. En uke før klubben til minstemann skulle arrangere regionsmesterskap fikk jeg den lyse ideen at vi(jeg) skulle starte opp med smykker igjen etter oppmuntring av svigermor. Klubben trengte goodies til goodiebags, jeg tenkte at dette var en fin anledning til egenreklame, men hvem trodde at livet ville bli snudd opp ned noen uker senere. Jeg hadde planer, jeg har snakket med butikker og ventet bare på logoene mine. Logoene har kommetm men nå må jeg vente litt til. Ikke noe gøy, men materialene mine har ligget bortgjemt noen år og om det må ligge litt til så får det bare gjøre det. Det eneste positive med dette er at jeg får tid til å forberede meg. Jeg har søkt om leverandørnummer så jeg kan bruke strekkoder på mine produkter.

Hverdagen består hovedsaklig i å kjøre på jobb og kjøre rett hjem og isolere meg, jeg har en ekstrajobb ved siden av studiene så full islorenging går ikke. I disse dager blir jeg fortalt at det er en samfunnskritisk jobb, en jobb mange ser ned på. Vel hjemme så må jeg gjøre er noe så superkjedelig som å registrere tall og beskrivelser, ellers holder jeg også på med å lage smykker. Neste serie ut heter Rainbow bestående av glassperler og ferkvannsperler. Søte smykker som gir lys og litt farge til hverdagen.

Regnbuer du kan bruke. Det er nå så at trenden sier at du kan bruke ørepynt i forskjellige størrelser eller bare en, så jeg er litt usikker på om jeg skal lage et par med ørepynt eller to forskjellige.

Andre ting jeg gjør er å ringe rundt til de nærmeste for å høre om alle har det bra og ingen er ensomme.

Leave a Reply

%d bloggers like this: